..samen bereiken we het doel test het zelf >>

wie we zijn

Infocon is een specialist, die zich volledig heeft toegelegd op testen en kwaliteitszorg. Om te beoordelen of het informatiesysteem inderdaad aan de verwachtingen en aan alle vooraf gestelde eisen voldoet, is een gedegen teststrategie nodig. Daarop richt de dienstverlening van Infocon zich. Het inrichten van kwaliteitssystemen, het testen van software, het introduceren van inspectie- en testmethoden en het verzorgen van opleidingen, op al deze gebieden is Infocon specialist.

Onze opdrachtgevers zijn middelgrote tot grote bedrijven, afkomstig uit diverse sectoren, met name verzekeraars en banken, maar ook overheid en de energiebranche.

Infocon zet op elk project het meest geschikte talent in. Is de expertise intern niet direct beschikbaar, dan wordt eerst uitgeweken naar een geassocieerde partner. Als ook daar de juiste expertise niet voorhanden is, dan volgt het bestand van freelance medewerkers. Onze consultants worden ingezet als (senior) tester, testanalist, testcoördinator, testmanager of testconsultant bij onze opdrachtgevers op locatie.

Voor de opdrachtgever die bij Infocon de expertise inhuurt, maakt het niets uit of de specialisten tot het eigen bestand, een geassocieerde partij of het freelance bestand behoren. Uiteindelijk blijft Infocon verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde diensten.

Onze dienstverlening is te onderscheiden in een tweetal specifieke diensten:

  • Consultancy en coaching (op project-, interim- of detacheringsbasis)
  • Trainingen en een kennisbank (overdracht van kennis en ervaring)

Verdere kenmerken van Infocon zijn: flexibel, veel ervaring, multidisciplinair, gevoel voor de klant, doeltreffend en succesvol.

Infocon is opgericht in 1994 door Peter Hoefnagels, een gedreven senior software- en testengineer met meer dan 30 jaar ervaring in de ICT-branche.

Korte bedrijfspresentatie (pptx, download)